Over de mediator

In mijn praktijk staat de mens centraal. Hoe reageren mensen op elkaar en wat ligt nou eigenlijk ten grondslag aan het conflict.  

Mijn doel is om deze onderstroom boven tafel te krijgen en waar nodig onderlinge communicatie te verbeteren. Hiermee zorg ik voor balans en bied ik nieuwe invalshoeken. Van daaruit ontstaat er ruimte om samen in gesprek te gaan over mogelijke oplossingen.

Over de mediator

In mijn praktijk staat de mens centraal. Hoe reageren mensen op elkaar en wat ligt nou eigenlijk ten grondslag aan het conflict. Mijn doel is om deze onderstroom boven tafel te krijgen en waar nodig onderlinge communicatie te verbeteren. Ik zorg voor balans en bied nieuwe invalshoeken.

Sandra Wientjes

Als mediator sta ik voor integriteit, rechtvaardigheid en sociale betrokkenheid. Anderen zien mij als betrouwbaar, positief, betrokken en professioneel.

Naast mediator ben ik werkzaam als LVV-gecertificeerd extern vertrouwenspersoon en ondersteun ik organisaties, verenigingen op het gebied van het beleid inzake Psychosociale Arbeidsbelasting.

In mijn vrije tijd ben ik vrijwillig buurtbemiddelaar voor diverse gemeentes in de Liemers.