Over de mediator

Jarenlang werkte ik als letselschade jurist en bedrijfsjurist. Daarnaast heb ik als officemanager samen met mijn partner ruim 15 jaar de dagelijkse leiding over onze onderneming gevoerd. Gedurende mijn loopbaan kwam ik regelmatig in aanraking met mediation. Dat was een eyeopener want met mediation kun je op een hele andere manier conflicten oplossen. In plaats van de strijd aangaan, ga je op zoek gaan naar een goed resultaat voor alle partijen.

Dit heeft mij ertoe aangezet de mediation opleiding te volgen en me verder te specialiseren in familiemediation (scheiding) en arbeidsmediation. Als gecertificeerd MfN-register mediator en geaccrediteerd familiemediator en arbeidsmediator ben ik mijn eigen mediation praktijk GO4 Mediation gestart.

In mijn praktijk staat de mens centraal. Hoe reageren mensen op elkaar en wat ligt nou eigenlijk ten grondslag aan het conflict.  

Mijn doel is om deze onderstroom boven tafel te krijgen en waar nodig onderlinge communicatie te verbeteren. Hiermee zorg ik voor balans en bied ik nieuwe invalshoeken. Van daaruit ontstaat er ruimte om samen in gesprek te gaan over mogelijke oplossingen.

Over de mediator

Jarenlang werkte ik als letselschade jurist en bedrijfsjurist. Daarnaast heb ik als officemanager samen met mijn partner ruim 15 jaar de dagelijkse leiding over onze onderneming gevoerd.

Gedurende mijn loopbaan kwam ik regelmatig in aanraking met mediation. Dat was een eyeopener want met mediation kun je op een hele andere manier conflicten oplossen. In plaats van de strijd aangaan, ga je op zoek gaan naar een goed resultaat voor alle partijen.

Dit heeft mij ertoe aangezet de mediation opleiding te volgen en me verder te specialiseren in familiemediation (scheiding) en arbeidsmediation.

Als gecertificeerd MfN-register mediator en geaccrediteerd familiemediator en arbeidsmediator ben ik mijn eigen mediation praktijk GO4 Mediation gestart.

In mijn praktijk staat de mens centraal. Hoe reageren mensen op elkaar en wat ligt nou eigenlijk ten grondslag aan het conflict. Mijn doel is om deze onderstroom boven tafel te krijgen en waar nodig onderlinge communicatie te verbeteren. Hiermee zorg ik voor balans en bied ik nieuwe invalshoeken.

Sandra Wientjes

Als mediator sta ik voor integriteit, rechtvaardigheid en sociale betrokkenheid. Anderen zien mij als betrouwbaar, empathisch, betrokken en professioneel.

Naast mediator ben ik werkzaam als LVV-gecertificeerd extern vertrouwenspersoon en ondersteun ik organisaties, verenigingen op het gebied van het beleid inzake Psychosociale Arbeidsbelasting.

In mijn vrije tijd ben ik vrijwillig buurtbemiddelaar voor diverse gemeentes in de Liemers.